Het Team

Alex van Rosmalen,

Alex van Rosmalen,

Positie Owner, overall Manager

Wie ben ik: Hallo mijn naam is Alex van Rosmalen, een altijd goedslachse brabander. Ik heb 2 kinderen en ben opgeleid tot hbo/wo manager, wat mij brengt in de rol van totaalmanagement van ons mooie familiebedrijf. Samen met Dimphy heb ik dit mooie bedrijf weten uit te bouwen tot een professionele paardenhouderij, met als specialisatie 'van eicel tot sportpaard'. Mijn passie voor paarden is ontstaan nadat ik Dimphy heb leren kennen. Zij heeft mij alle kneepjes van het paardenvak geleerd. Met de kennis en kunde die ik door de jaren heen zelf heb op gedaan, kan ik wel zeggen dat ik een expert ben geworden op het gebied van paarden.

Dimphy Rombout

Dimphy Rombout

Positie Owner, Quality Manager

Over Even voorstellen. Ik ben Dimphy Rombout. Als jong meisje al helemaal gek van paarden en dieren. Ik ben opgeleid tot paraveterinair met aanvullende opleidingen zoals osteopaat voor paarden met als specialisatie biomechanica en dry-needling, het insemineren van merries en instructrice niveau 4. Door de jaren heen heb ik veel verschillende paarden opgeleid en gereden t/m Lichte Tourniveau. Binnen ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor het totaalmanagement van de paarden, geboortebegeleiding en alles wat daarbij komt kijken, drachtigheidsbegeleiding en het insemineren van de merrie's. Tevens schetsen en chippen wij voor het KWPN de nieuw geboren veulens. Naast mijn hoofdtaak vind ik het leuk om instructie te geven, paarden te behandelen en ben ik aan het trainen om de wedstrijdring weer binnen te rijden.

Romy van Rosmalen

Romy van Rosmalen

Positie Stal Medewerker

Over Ik ben Romy, en help op het bedrijf van Pap mee. ook vind ik het ontzetten leuk bij de paarden te zijn.

Jens van Rosmalen

Jens van Rosmalen

Positie in opleiding

Over Hoi Ik ben Jens en ik vind het leuk om te helpen maar vooral op de loader te rijden. als ik pap help vind ik het leuk om samen met hem klussen op het bedrijf te doen.