Training & Instructie:

 Je paard in training

Je paard is je 'alles', een groot bezit waar je met liefde je tijd en energie in steekt.

Toch kunnen er omstandigheden zijn waardoor je niet je volledige aandacht aan je paard kunt besteden. Voor iedere paardeigenaar zal dat een andere situatie zijn, herken je jezelf bijvoorbeeld in de situaties hieronder:

  • Je hebt een druk gezin, een pittige baan, een verbouwing thuis of verhuizing
  • Je bent zwanger of er zijn andere fysieke omstandigheden waardoor je niet kunt rijden
  • Je verblijft enige tijd in het buitenland voor vakantie of werk
  • Je loopt vast in de training en weet je niet precies hoe je het op moet lossen.
  • En veel voorkomend: je paard in training voor verkoop om hem optimaal en professioneel voor te stellen aan een enorm netwerk potentiële nieuwe eigenaren.

Een vertrouwde en professionele oplossing

Precies dan is het zo fijn om je paard de best mogelijke zorg en training te bieden zodat jij je hoofd en handen vrij hebt voor andere zaken die er spelen. Ook wanneer je even niet meer weet hoe je je paard het beste kan trainen om een topteam te worden met je paard is het fijn om professionals naast je te hebben die je een duidelijk stappenplan geeft en je paard alvast een zetje in de goede richting geeft de de training op te pakken.

Gun jezelf de rust en zekerheid. Zet je paard in training bij TotalHorseCare. Met een vertrouwd gevoel je paard professioneel laten door-trainen op een sfeervolle en fijne locatie voor je paard. 

Uitbrengen op wedstrijd

Je paard laten uitbrengen op wedstrijd is één van de mogelijkheden die je hebt wanneer je paard in training staat bij TotalHorseCare. Het maakt niet uit of je paard al eens op wedstrijd geweest is of niet. Je paard zal optimaal getraind worden en zo worden voorbereid op de wedstrijden.

Je paard zal uitgebracht worden in de klasse die past bij zijn trainingsniveau. Je paard hoeft dus niet per se te beginnen in een lagere klasse, als hij eraan toe is kan hij direct worden uitgebracht in het Z dressuur (bijvoorbeeld).  

Afhankelijk van het doel wordt bepaald welke wedstrijden gestart worden. Hierbij kan je denken aan reguliere wedstrijden, selectiewedstrijden of bijvoorbeeld jonge paarden competities.

Doel van een wedstrijd is vaak (niet altijd!) het laten scoren van de vorderingen van je paard. Het is dus belangrijk dat je paard goed getraind wordt voorgesteld op een wedstrijd. 

Zaldelmak

Bij TotalHorseCare kan jij je paard aanbieden om deze zadelmak te maken, Wij bieden u de mogelijkheid van zadelmak tot het doorrijden van je paard of pony.

Mogelijkheden

Graag denken wij met jou mee voor de best mogelijke oplossing voor jou en je paard.

Paarden trainen is maatwerk, voordat wij een paard in training nemen stemmen wij goed met je af wat je wensen zijn en welke training je paard nodig heeft. Ook voor informatie over de kosten van de training of instructie wil ik je vragen contact op te nemen. 


 

TotalHorseCare & Stoeterij van Rosmalen
Fokkerij, Opfok, Osteopathie, Revalidatie, Stalling, Training & Instructie.